En dag her fikk jeg melding fra ei jeg kjenner. De skulle kjøpe seg bikkje! 😀 I den forbindelse så ønsket de å bestille ei kake med hund i temaet! Hund ja…. jeg har aldri modellert en hund før, og vred hodet mitt på hvordan jeg skulle løse oppgaven… Og det synes jeg er gøy da, utfordringer. 🙂 Jeg sitter å freser for meg sjøl ei stund, og stresser på hvordan jeg skal løse tingene- også vips- etter litt irritasjon så popper det opp ideer. 😀
Jeg fikk ikke til en hund av samme type som de skulle ha- så jeg gikk rett og slett for å klare å lage noe som helst som lignet på en eller annen type hund! 😉
Så kom jeg på hundehuset, mannen min kom med innspill på matskål og greier- og tilsammen ble det ett hunderesultat.
Kaken er vaniljekake med jordbær og vaniljekrem, trekt med marsipan. 🙂
Hundene er vel bastarder vil jeg tro… 😛
Han ene klamrer seg fast i kanten….
Matboksen frister nemlig…. 😉
Men nei- jeg tror ikke han fikk smake. 😉