Jeg fikk en mail med spørsmål om jeg ville stille på bryllupsmesse på Tilbords på Hamar med bryllupskake til siste mars. Og DET ville jeg!! 😀
24 brudepar ble påmeldt.
Jeg valgte å lage 4 etg. Nederste etg var vaniljekake med vanilje- og bringebærkrem.
Neste var sjokoladekake m jordbærkrem og melkesjokoladekrem.

Tredje var vaniljekake m sitronkrem og melkesjokoladekrem- og toppen var sjokoladekake m sitron- og melkesjokoladekrem.
Svanene på toppen laget jeg av fondant. Kakene er trekt med marsipan. 🙂

Rosene laget jeg av sukkerpasta, fordi det er lett å jobbe med, og tørker raskt. Det blir hardt. 🙂
Jeg prøvde meg også på litt piping for første gang. Neste gang blir forhåpentligvis bedre…. Må være mer stø på hånda. 😉 hehe…
Uansett- det ble nattjobbing og lite søvn, men jeg leverte en kake jeg var fornøyd med selv. 🙂 Her er resultatet:
I tillegg til bryllupskaken så laget jeg vanilje- og sjokoladecupcakes. 🙂

Disse ble toppet med italiensk smørkrem, vaniljesmørkrem og dumle-sjokoladekrem. 🙂

Prøvde meg på noe nytt også- og angret på at jeg ikke brukte kun hvite cupcakes på dette:
Men cupcakes bukett skal jeg definitivt lage igjen! 😀
Slik ble bordet da: så ett par bilder tatt av Tilbords:
Og ett veldig uheldig bilde av undertegnede…fy og føy…haha:
Og til slutt, ett lite blikk på deler av lokalet:

Du kan følge meg på facebook:
https://www.facebook.com/pages/Mycake/518427724909847

Og instagram: tonjesmycake

Vi høres straks igjen! 😀