Man kan vel ikke nekte på at våren er deilig?? 🙂 Sola skinner, fuglene synger- og vi har i tillegg en fasan som tusler rundt i nabolaget og skriker en fæl, metallisk lyd… 😉 Men når sola steiker på verandaen- da er det ikke mer som frister meg enn å dra frem grillen!
Nå er jeg av den typen som aller helst vil kjenne lukten av tennvæske og kull når jeg griller- og pølsene må gjerne være på grensen til sorte… 😉
Min kjære derimot, han sverger til gass! Hørt slikt?? Gass er ikke grill…… 😉 haha… Meeen- det ER litt surt i luften enda- så jeg dro faktisk frem gassgrillen i går! Noen biffbiter, kyllingbiter, laks og grønnsaker var det som ble grillet. Kylling og biff ble marinert.
Grønnsakene kuttet jeg opp. Gulrot, brokkoli, fennikel, paprika, kålrot, løk, potetbåter…ja, det var ve det jeg hadde for hånden. Jeg dynket dette me dlitt olivenolje og soyasaus. Pakket det inn i pakker av folie. I den ene pakken la jeg laks inni.
Dette ble pakket inn, og lagt på grillen. 🙂

Og resultatet- nydelig. 😀 Men DET glemte jeg å ta bilder av! Var for opptatt med å spise… 😉
Ha en strålende dag videre! Nå skal jeg lage pynt til kaker! 🙂