I mars hadde jeg kontakt med redaktøren i bakemagasinet Bake. 🙂
Jeg skulle få en artikkel i mai-magasinet! 😀
Så da var det bare å svinge seg rundt og bake en kake som skulle avfotograferes!
Jeg fikk en bekjent til å fotografere- Christoffer. 🙂
Dagen kom og kaken var klar! Full av bær, vaniljekrem og gele. Den så bra ut! Jeg satte frem kaka- og Christoffer begynte å rigge utstyr til fotograferingen…. Det hadde jeg ikke tenkt på… 😛 Så kaka sto der en…og han rigget, flyttet på, tilpasset….og tiden gikk… Så oppdaget jeg det….det ble for varmt for kaka, og den begynte sakte men sikkert å skli……. Geleen begynte å bli myk, og kremen ble mer og mer flytende… Å fy…Det var som å oppleve kakekrigen på nytt. Og det var samme kaken! 😉 Sjekk det her da….. 😛
Så da var det bare å få opp farten, og prøve å knipse den fineste siden før alt raste!!
Og vi fikk det til, på hengende håret!! På bildet i Bake så ser jo jeg at det ikke er like bra som det var i starten, og det ene bæret er litt skjevt. Men alt i alt så ble jeg fornøyd med resultatet!! 🙂 Og her er artikkelen. 🙂 Bake fås kjøpt i dagligvarebutikker i bladhyllen, og på Narvesen og andre steder hvor blar selges! 😉

Så det er bare å løpe og kjøpe. 😉
Eller kan jeg følges på instagram: tonjesmycake
Og på facebook: https://www.facebook.com/pages/Mycake/518427724909847